Routeplanner

Routing

Om snel en veilig te reizen, is het altijd goed om voor de computer te zitten en de weg te vinden om te overwinnen. Zodat we mogelijke moeilijkheden, omleidingen en renovaties op onze route kunnen leren kennen. Met up-to-date informatie hebben we de mogelijkheid om de snelste en de beste route te kiezen.

Veiligheid tijdens het reizen

We weten vaak niet dat ons lichaam moe wordt als we meer dan twee uur rijden. Constante concentratie en concentratie op wat er op straat gebeurt, kan heel dodelijk zijn. Daarom is het zo belangrijk dat we pauzes nemen. Minimaal 10 minuten parkeren voor elke 2 uur rijden. Dus we kunnen snel regenereren en kracht en concentratie terugkrijgen.

problemen op straat

We kunnen verschillende situaties onder ogen zien tijdens het besturen van een auto. Temeer als we honderden kilometers moeten overbruggen. Het is altijd de moeite waard om de borden te volgen, dankzij dat we weten dat we over een paar kilometer wegenwerken of een ongeluk hebben. In deze situaties kan het nodig zijn om een ‚Äč‚Äčandere route te selecteren. In dit geval moet u stoppen op de parkeerplaats en een andere route kiezen. Gebruik de telefoon nooit tijdens het rijden!